بدترین مورد در خصوص پشتیبان گرفتن از اطلاعات این است که شما میدانید برای یکسری از اطلاعات مهم پشتیبان تهیه نکردهاید اما نمیدانید این اطلاعات در کجا ذخیره شدهاند و زمانی متوجه میشوید که دیگر برای پشتیبانگیری دیر شده است. در مطلب زیر قصد داریم تا نحوه پشتیبانگیری از اطلاعات مربوط به نرمافزارها، پیامکها، گزارش تماسهای تلفنی و حتی کلمات پیشنهاد شده در قسمت صفحه کلید را آموزش دهیم، اقداماتی که آسان به نظر میرسد اما انجام دادن آنها حیاتی است.
۱- مرحله اول
برای انجام این راهنما نیاز نیست خود را به زحمت انداخته و گوشی را روت نمایید، فقط کافیاست مراحلی را که ذکر میشود یکی پس از دیگری انجام دهید.
در اینجا برای گرفتن پشتیبان از اطلاعات نرمافزارهای نصب شده و همچنین بانک اطلاعاتی لغات پیشنهادی در قسمت صفحه کلید از نرم افزار Koushik’s Helium استفاده خواهیم کرد. (در قدیم این نرم افزار را به نام Carbon شناخته میشد.) پس از دانلود و نصب نرمافزار اندرویدی هلیوم از شما درخواست میشود تا گوشی اندرویدی خود را از طریق کابل میکرو یو اس بی به کامپیوتر متصل نمایید.
۲- مرحله دوم
پس از اتصال گوشی به کامپیوتر، هلیوم از شما درخواست میکند تا قابلیت USB Debugging را از قسمت Developers Option فعال نمایید.
برای انجام این مورد باید به قسمت setting رفته و گزینه About phone را انتخاب نمایید، در اینجا بر روی Build Number هفت بار با انگشت اشاره نمایید.
۳- مرحله سوم
پس از انجام مراحل مرحله دوم به قسمت Developer Option رفته و گزینه USB Debuggingرا فعال نمایید.
همان طور که در تصویر نمایش داده شده است، با درخواست RSA Key Fingerprint موافقت کنید.
۴- مرحله چهارم
در مرحله بعدی هلیوم از شما درخواست میکند تا این نرمافزار را بر روی کامپیوتر خود اجرا نمایید. نسخه کامپیوتر نرمافزار هلیوم را دانلود کرده و مراحل نصب آنرا انجام دهید.
بعد از اتمام نصب، هلیوم را اجرا نمایید. نرمافزار گوشی شما را شناسایی خواهد کرد، (اگر این اتفاق صورت نگرفت، کافی است درایور مربوط به گوشی خود را از اینجا دانلود کنید.) سپس میتوانید از اطلاعات خود به راحتی پشتیبان تهیه کنید.
۵- مرحله پنجم
در اینجا به سادگی قادر خواهید بود تا با انتخاب چک مارک مربوط به نرمافزار مورد نظر، از آن پشتیبان تهیه کنید. همانطور که در تصویر مشاهده میکنید قسمت پیامکها و بانک اطلاعاتی کلمات پیشنهادی مربوط به قسمت صفحه کلید در بالا قرار گرفته اند.
گزینه Backup را انتخاب کرده و مسیر فایل پشتیبان مورد نظر را بر روی کامپیوتر خود مشخص نمایید. (امکان ذخیره سازی بر روی فضای ابری نیز وجود دارد اما برای اینکار باید نسخه کامل نرمافزار را خریداری کنید.) به همین سادگی از اطلاعات شما پشتیبان گرفته شد!
۶- مرحله ششم
توصیه میکنیم که یک نسخه کپی از پشتیبان گرفته شده بر روی هارد کامپیوتر خود نگه دارید، این کار به سادگی با فعال کردن گزینه Pc download در نرمافزار هلیوم انجام میشود.
با این کار یک آدرس آی پی مشخص اختصاص داده میشود و شما میتوانید از طریق مرورگر کامپیوتر خود در همان شبکه ارتباط برقرار کنید. همچنین میتوانید از هلیوم به عنوان مرورگر فایلهای خود برای آپلود فایلهای مورد نظر به شبکههای ابری به صورت دستی نیز استفاده کنید.
۷- مرحله هفتم
بسیار خب، زمان بازگرداندن تمامی پیامکهای شما بر روی گوشی جدید فرا رسیده است. به لطف نرمافزار کوچک فوقالعادهای که دانلود کردهاید، میتوانید اینکار را به سادگی انجام دهید.
همانطور که در تصویر نمایش داده شده است، برای این کار کافی است تا بر روی چند قسمت مختلف کلیک نمایید. دقت داشته باشید که پشتیبان شما به کدام قسمت منتقل میشود، توصیه میشود تا نام فایل پشتیبان را نیز تغییر دهید چرا که ممکن است بخواهید یک نسخه کپی از فایل پشتیبان را بر روی کامپیوتر و یا شبکههای ابری ذخیره نمایید. بازگرداندن فایل پشتیبان به راحتی نصب مجدد نرمافزار بر روی گوشی جدید است، تنها باید مکان فایل Backup.xml خود را مشخص نمایید.
دانلودHelium_Premium_App_Sync_and_Backup_v1.1.0.1
رمز فایل: www.ir-tci.org
:: موضوعات مرتبط:
اندروید ,
,
:: بازدید از این مطلب : 432
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0